Komplex és hiteles

marketingtudás egy helyen

 • Óraszám
  Óraszám
  52 óra
  10 alkalom
 • Képzési idő
  Képzési idő
  2017. márc. 23 - máj. 2.
 • Tananyag
  Tananyag
  Leginnovatívabb,
  komplex, moduláris
  marketing-teljesítmény
  fejlesztő program.
 • Oktatók
  Oktatók
  Magyarország vezető,
  elismert, innovatív
  szaktekintélyei.
 • Árak
  Árak
  340.000 Ft + Áfa
  Early Bird ár:
  272.000 Ft + Áfa
  2017. feb. 23-ig
 • Célja
  Célja
  A marketing
  legfontosabb területeire
  kiterjedő átfogó tudás
  átadása.
 • Jelentkezem

A képzésekről

Felejts el mindent, amit az eddigi marketingképzésekről hallottál és gondoltál!

 

A Magyar Marketing Szövetség által alapított Országos KKV Marketing Akadémia mesterkurzusai az első olyan átfogó és hiánypótló oktatási program Magyarországon, ahol a szakma legjobb szakértői közreműködésével, prémium és újszerű képzéseket kaphat minden marketingtevékenységet végző személy. Az Akadémiával egy marketing tudásközpont létrehozása volt a célunk, ahol mindent egy helyen megtanulhatsz!

 

A Magyar Marketing Szövetségnél évek óta figyelemmel kísérjük, hogy milyen képzések érhetőek el a Kkv szektor számára, a sok -  a marketing egyes területeire - specializált képzések mellett ez idáig hiányzott egy a marketing fontosabb területeit összefogó és átfogó oktatási program.  Akadémiánkat két éves előkészítő munka, a piac alapos feltérképezése, valamint az igények felmérése és meghallgatása után hívtuk életre. A tematika összeállításánál ügyeltünk arra, hogy mindent tartalmazzon, mindenre kitérjen, amire egy mai modern marketingesnek szüksége lehet a munkája során. 

Akadémiánk mesterkurzusait ajánljuk mindazoknak, akik hiteles, alapos, átfogó, naprakész, és különösen gyakorlatorientált (bővebben ld. program) képzéssorozatban szeretnének részt venni és akik mindent tudni akarnak az eredményes (kkv) marketingről. Exkluzív előadóink, oktatóink kiváló szakemberek, akik elkötelezettek a kis-és középvállalatok fejlesztésében (bővebben ld. oktatók). A képzéseink előnyei között említhetjük még a szervezett körülmények között működő műhelymunkákat (őszintén megosztva a tapasztalatokat, tanulságokat, a párbeszéd és a kapcsolatépítés lehetőségét is).

Az Akadémia célja, hogy a marketingtevékenységet végzők, legyen szó cégvezetőkről, marketingesekről, vagy bármely más munkatársról, naprakészen és átfogóan megismerhessék a legújabb marketing trendeket, elsajátíthassák a marketing legaktuálisabb területeit és legkorszerűbb technikáit. Az Akadémia képzései természetesen a nagyvállalati szektorban dolgozók számára is hasznosak lehetnek, ezért kurzusaink nekik is ajánlottak.

Azon résztvevőink, akik a képzések során vagy után specializálódni szeretnének a marketing egy bizonyos területére, azok további specializált képzésekből választhatnak kedvezményesen partnereink jóvoltából.

Kurzusaink 10 naposak (minden páros héten csütörtökön 9.00-18.15-ig, valamint minden páratlan héten kedden és csütörtökön 14.00-18.15-ig). A képzések végén résztvevőink vizsgát (írásbeli és szóbeli) tehetnek, amelynek sikeressége esetén a Magyar Marketing Szövetség által hitelesített oklevelet vehetnek át. A kurzusok vizsga nélkül is látogathatóak, de oklevélre nem jogosítanak.

Következő mesterkurzus, a 2. évfolyam tervezett időpontjai 2017. március 23., 28., 30., ápr. 5., 11., 13., 19., 25., 27., máj. 2.

Helyszín: Microsoft Magyarország - 1031 Budapest, Graphisoft park 3, M épület

A 10 napos mesterkurzus díja teljes ellátással: 340.000 Ft + Áfa

A tanfolyam díja a fentieken túl tartalmazza:

 • Elektronikusan megküldött tananyagot
 • Teljes ellátást (kávé, aprósütemény, ital); egész napok esetén ebéd is
 • Vizsgát
 • Oklevél kiállítást
 •  1 db VIP jegyet a 28. Országos Marketing Konferenciára (november 15.)
 • Magyar Marketing Szövetség egy éves VIP vállalati tagságot (új belépők számára)

 • 20% kedvezményt az Országos KKV Marketing Díj nevezési díjából

További kedvezményre jogosultság:

-          Early bird: 20%
-          MMSZ tagi kedvezmény: 20%
-          Társszervezet (MRSZ, DIMSZ, MAKSZ, MPRSZ) tagi kedvezmény: 10%
 

Mennyiségi kedvezmények:

-          2 résztvevő esetén a 2. fő díjából 10%
-          3 résztvevő esetén a 2. és 3. fő díjából 10%
-          4 fő, vagy afölötti résztvevő esetén mindenki díjából 15%

 

Figyelem! A kedvezmények nem vonhatóak össze!